Політична культура сучасного Китаю та її вплив на міжнародну політику - Нечепуренко, Ніка Ігорівна; Nechepurenko, N. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена всебічному аналізу політичної культури сучасного Китаю як чинника формування внутрішньої динаміки держави та її міжнародної поведінки.

This bachelor’s thesis is devoted to the comprehensive analysis of the political culture of modern China as a key factor shaping both the internal dynamics of the state and its international behavior.
Political Culture of Modern China and Its Influence on International Politics
Керівник роботи : Комарова Тетяна Геннадіївна – доктор політичних наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; політична культура; Китай; конфуціанство; авторитаризм; зовнішня політика; м’яка сила; глобальне управління; political culture; China; Confucianism; authoritarianism; foreign policy; soft power; global governance