Світовий фармацевитчний ринок: сучасний стан та перспективи розвитку - Самойлова, Альона Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета: на основі дослідження сутності та функцій світового фармацевтичного ринку визначити його сучасний стан та перспективи розвитку. Об’єктом виступає світовий фармацевтичний ринок. Предметом дослідження є сучасний стан та перспективи розвитку світового фармацевтичного ринку.
Global pharmaceutical market: current state and development prospects
Науковий керівник: Шуба Олена Артурівна, кандидат географічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; фармацевитчний ринок; pharmaceutical market; світовий фармацевитчний ринок; global pharmaceutical market; міжнародна торгівля; international trade; ринок фармацевтичної продукції; pharmaceutical market