Харківський університет. – 1957, 19 січня. – № 2 (876) - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Видавництво Харківського університету, 1957)
Орган парткому, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому Харківського ордена Трудового Червоного Прапора державного університету імені О.М. Горького.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Kharkov University; the history of Kharkov University; Харківський університет (сторінками періодичних видань); 19 січня 1957 року; Харківський університет; історія Харківського університету