Фінанси : навчально-методичний посібник до організації самостійної та індивідуальної роботи студентів - Погореленко, Наталія Петрівна; Pohorelenko, Nataliia Petrivna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2022)
Видання містить рекомендації щодо організації самостійної та індивідуальної роботи, які складені відповідно до робочої програми навчальної дисципліни, і містить загальні положення, програму навчальної дисципліни, навчальне методичне забезпечення дисципліни (у тому числі: методичні рекомендації до вивчення тем, методичні рекомендації до семінарських і практичних занять, контрольні тести та діагностичні завдання до тем дисципліни, методичні рекомендації до змістовних складових форм поточного контролю, перелік питань до складання екзамену, критерії оцінки знань з дисципліни, рекомендована література).
Keywords: SOCIAL SCIENCES; фінанси; тематика; організаційні засади; методичні рекомендації до вивчення тем; семінарські заняття; контрольні тести; діагностичні завдання; змістовні складові форм поточного контролю; екзамен; критерії оцінки знань; finances; topics; organizational principles; methodological recommendations for studying topics; seminar classes; control tests; diagnostic tasks; meaningful components of current control; exam; knowledge evaluation criteria