Формування стратегії просування товарів/послуг у лідогенерації для організації на ринку В2В - Зіньков, Ростислав Русланович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті сутність і роль лідогенерації у системі B2B-маркетингу та визначити її місце в процесі формування попиту на товари/послуги, проаналізовано сучасні інструменти та канали просування товарів/послуг у B2B-сегменті в умовах цифровізації. Для удосконалення процес управління маркетинговою діяльністю організації на ринку B2B обґрунтовано підхід до формування стратегії просування товарів/послуг у сегменті B2B на основі інтеграції інструментів лідогенерації та цифрових каналів комунікації. Проведено оцінку ефективності практичних заходів з удосконалення процесів залучення, обробки та конверсії лідів.
Керівник: Бабич Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; стратегія; просування; лідогенерація; ринок В2В; інструменти; канали просування; потенційні клієнти (ліди)