"Харьковские чтения". Выступает директор Центральной научной библиотеки Н.П. Кирюхин - (:unkn) unknown (Харьков, 1977)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харьковские чтения; 30 марта 1977 года; Кирюхин Н.П., директор ЦНБ; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; "Харьковские чтения"