Управління складською діяльністю на зовнішньоторговельних підприємствах - Маланчик, Анастасія Ігорівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даної дипломної роботи є визначення теоретичних та практичних аспектів управління складською діяльністю на зовнішньоторговельних підприємствах, а також визначення особливостей управління на прикладі компанії «Вайтерра Україна» (Glencore).З цією метою проводиться аналіз сучасного стану складської діяльності компанії, вивчення її інноваційних підходів та методів управління, а також розгляд основних принципів логістичного підходу до управління складською діяльністю.
Керівник : Непрядкіна Наталія Василівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; управління складською діяльністю; зовнішньоторговельні підприємства; «Вайтерра Україна», компанія; складська діяльність компанії «Вайтерра Україна»