Управління мотивацією персоналу організації - Корольова, Надія Володимирівна; Korolova, Nadiia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Об’єктом дослідження виступає процес управління мотивацією персоналу Предметом дослідження виступають теоретичні та методичні засади оцінки ефективності управління мотивацією потенціалом комунального підприємства. Методи дослідження: систематизації та узагальнення, методи мотивації персоналу, статистичного та порівняльного аналізу. Отримані результати: розглянуто теоретичні основи управління мотиваціє персоналу на підприємстві; вивчено умови мотивації на підприємстві; проведено аналіз управління мотивацією персоналу на підприємстві ТОВ «Інформаційно-технічний центр «Професіонал»; розроблено пропозиції щодо комплексної оцінки мотивації та підвищення ефективності мотивації персоналу на підприємстві ТОВ «Інформаційно-технічний центр «Професіонал».

The object of research is the process of staff motivation management The subject of research is the theoretical and methodological foundations for assessing the effectiveness of motivation management potential of a utility company. Research methods: systematization and generalization, methods of staff motivation, statistical and comparative analysis. Results obtained: the theoretical foundations of staff motivation management at the enterprise are considered; the conditions of motivation at the enterprise are studied; the analysis of personnel motivation management at the enterprise "Information and Technical Center "Professional" LLC was carried out; developed proposals for a comprehensive assessment of motivation and improving the effectiveness of staff motivation at the enterprise LLC "Information and Technical Center" Professional".
Management of staff motivation at the enterprise
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління; мотивація; управління мотивацією персоналу; мотивація персоналу на підприємстві; management; motivation; staff motivation management; staff motivation at the enterprise