Поділ майна, яке належить подружжю на праві спільної сумісної власності, здійснений за розпискою між ними - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2021)
У цій статті ми розглянемо основні питання, які виникають у разі необхідності здійснити поділ спільного сумісного майна подружжя. Для цього подружжя можуть укласти договір про поділ спільного сумісного майна подружжя, але ми розглянемона прикладі практичної ситуації, коли подружжя склало розписки, які визначаютьподіл майна, замість укладання цього договору
Розгон О. В. Поділ майна, яке належить подружжю на праві спільної сумісної власності, здійснений за розпискою між ними. Вісник НААУ. 2021. № 3 (71). С.39-48
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE