Методика розробки медико-екологічних карт населених пунктів - Пересадько, В.А. (My University, 2009)
Проаналізовано стан і підходи до медико-екологічного картографування населених пунктів. Описано методику укладання медико-екологічних карт міста на прикладі м. Харків із застосуванням методів математико-картографічного та геоінформаційного моделювання. Визначено перспективи і напрями ризвитку медико-екологічного картографування міст.
Keywords: медико-екологічна карта; регресивний аналіз; відхилення від регресії; графічний оверлей