Бізнес-план у стратегічному та поточному управлінні організації - Лузік, Яна Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність питання бізнес-планування діяльності підприємства в сучасних умовах, його практичне значення у поточному та стратегічному управлінні, обумовили вибір теми кваліфікаційної роботи магістра, визначили мету та завдання. Відповідно до обраної тематики кваліфікаційної роботи основною метою дослідження є надання пропозицій щодо підвищення ефективності діяльності компанії на основі узагальнення теоретичних та практичних аспектів бізнес-планування діяльності організації. Об’єктом дослідження є управління господарською діяльністю ТОВ «Нова Пошта». Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти бізнес- планування в системі поточного й стратегічного управління організацією.
Business plan in strategic and current management of an organization
Керівник наукової роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-планування; business planning; логістика; logistics; стратегічне управління; strategic management