Управління якістю роботи закладу дошкільної освіти (на прикладі ЗДО № 62 м. Харкова) - Макаренко, Альбіна Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Теоретичне значення роботи полягає в тому, що визначено критерії та показники оцінки управління якістю роботи закладу дошкільної освіти на різних рівнях управлінської діяльності; охарактеризовано типи управління дошкільним навчальним закладом за місцем і роллю педагогічних колективів в управлінні якістю роботи закладу дошкільної освіти.

The theoretical significance of the work is that the criteria and indicators for assessing the quality management of preschool education at different levels of management; the types of management of a preschool educational institution by the place and role of pedagogical collectives in management of quality of work of an institution of preschool education are characterized.
Management of the quality of preschool education (on the example of ZDO №62 Kharkiv)
Керівник роботи: Шалімова Ірина Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; управління якістю; робота закладу дошкільної освіти; теоретичні засади; діяльність педагогічного колективу; команда; організаційно-педагогічні умови; quality management; work of preschool education institution; theoretical principles; activity of pedagogical collective; team; organizational and pedagogical conditions