Виробнича практика: методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів 3-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» - Юдіна, Яна Вікторівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021)
Методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів 3-го курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини суспільні комунікації та регіональні студії» ОП «Міжнародні відносини» денної форми навчання містять загальні положення щодо організації, проходження та захисту виробничої практики, детальний опис всіх структурних складових практики, порядок складання, оформлення та захисту звіту про проходження виробничої практики та критерії оцінювання. Наводяться зразки документів, що використовуються під час проходження та захисту практики. Для здобувачів, керівників практикою від бази практики та університету та членів комісії із захисту практики.
Методичні рекомендації
Keywords: виробнича практика; міжнародні відносини