Управління розвитком персоналу організації - Таволжанська, Єлизавета Павлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління розвитком персоналу на підприємстві. Об’єктом дослідження є процес управління розвитком персоналу в компанії «KPMG Україна». Предметом дослідження є методи, інструменти та механізми підвищення ефективності управління розвитком персоналу в сучасних умовах господарювання.
Керівник наукової роботи: Крикун Ольга Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; управління розвитком персоналу; удосконалення системи розвитку персоналу; сучасні технології управління; підвищення ефективності управління