WEB-система онлайн-поліклініки - Лофіцька, Анастасія Олексіївна; Lofitska, A. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Завдання, яке вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб розробити онлайн-систему за допомогою технології ASP.NET MVC і мови програмування C#, та бази даних MySQL. Ця система спрямована на зменшення обсягу роботи для лікарів та пацієнтів, а також на автоматизацію та систематизацію роботи поліклініки.

The task that is solved in the qualification work is to develop an online system using ASP.NET MVC technology and the C# programming language, and the MySQL database. This system is aimed at reducing the amount of work for doctors and patients, as well as automating and systematizing the work of the clinic.
Керівник: Павлов Анатолій Миколайович, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; WEB-система; клієнтська частина; серверна частина; технологія ASP.NET MVC; мова програмування C#; MySQL; WEB-system; client part; server part; ASP.NET MVC technology; C# programming language