Природні рекреаційні ресурси світу - Прасул, Ю.І.; Шумік, Є.С. (My University, 2011)
Методичні рекомендації, що характеризують природні фактори впливу на розвиток рекреації, просторову організацію міжнародної рекреації. Дані методичні рекомендації включають: теоретичний матеріал, інструктивно-методичні матеріали до самостійної практичної роботи, індивідуальні завдання для самостійної роботи студентів, питання для самоперевірки та контроля знань, рекомендації для самостійної роботи студентів. Методичні рекомендації призначені для підготовки фахівців спеціальності «Географія», «Туризм».