Особливості мультимодальних перевезень у міжнародній логістичній діяльності США - Ілюшик, Юлія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення особливостей мультимодальних перевезень в міжнародній логістичній діяльності США.
Керівник : Майборода Ольга Євгенівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; мультимодальні перевезення як наукова категорія; міжнародна логістична діяльність США; мультимодальні перевезення в логістичній діяльності США