Серце віддає студентам (штрихи до портрета вчителя) - Кудряшова, М.В. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2009)
Кудряшова Марина Володимирівна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.
Keywords: Савченко; Харківський університет; кафедра української мови