Удосконалення управлінської культури у Миргородському фаховому коледжі імені Миколи Гоголя - Олексієнко, Володимир Альбертович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дипломної роботи полягає у тому, що набули подальшого розвитку положення щодо удосконаленняуправлінської культури фахівців організації, розвиток полягає в теоретичному обґрунтуванні моделі розвитку управлінської культури фахівців, яка містить концептуальний, технологічний й діагностико-корекційний блоки, реалізація якої позитивно впливає на систему управління організацією в цілому. Практичне значення дослідження полягає в розробленні удосконаленої моделі розвитку управлінської культури фахівців (на прикладі факультету енергетики і автоматизації Української інженерно-педагогічної академії)й рекомендацій щодо її впровадження.

The scientific novelty of the thesis consists in the further development of the provisions on improving the management culture of the organization's specialists, the development consists in the theoretical substantiation of the model for the development of the management culture of specialists, which contains conceptual, technological and diagnostic-corrective blocks, the implementation of which has a positive effect on the management system of the organization in as a whole The practical significance of the research lies in the development of an improved model for the development of management culture of specialists (on the example of the Faculty of Energy and Automation of the Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy) and recommendations for its implementation.
Improving management culture in the Mykola Gogol Mykola Gogol Vocational College
Керівник роботи: Шалімова Ірина Миколаївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового-інституту “Українська інженерно-педагогічна академія”
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; управлінська культура; організація; модель; персонал; managerial culture; personnel; organization; model