Особливості товарообігу у внутрішньорегіональній торгівлі країн ЄС - Терлецька, Анна Вадимівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення особливостей товарообігу у внутрішньорегіональній торгівлі країн ЄС.
Керівник : Марченко Іван Сергійович, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; теорії міжнародної торгівлі; міжнародна торгівля; торговельні відносини між країнами ЄС; товарообіг між країнами-членами ЄС