Паралель. Українська мова для початківців. Базовий курс - Ушакова, Наталя Ігорівна; Алексєєнко, Тетяна Миколаївна; Кушнір, Ірина Миколаївна; Петренко, Ігор Петрович (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2022)
Посібник орієнтований на іноземних студентів англомовної форми навчання, що не мали попередньої мовної підготовки. Мета базової частини курсу - формування аспектних навичок (фонетичних, лексичних, граматичних) та вмінь у видах мовної діяльності, що відповідають рівню А2. Видання містить тексти, діалоги, вправи, завдання для самостійної роботи та граматичні таблиці.
Keywords: українська мова; базовий курс; рівень А2; навчальний посібник