Державне регулювання трансформаційними змінами в системі охорони здоров'я - Замазій, Антоніна Євгенівна; Zamazii, Antonina Yevhenivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Актуальність теми зумовлюється необхідністю наукового обґрунтування й удосконалення механізмів державного регулювання трансформаційними змінами в системі охорони здоров’я України. Мета магістерської роботи — практичний аналіз та теоретико-методологічне обґрунтування механізмів державного регулювання трансформаційними змінами у системі охорони здоров’я України та формування пропозицій щодо їх удосконалення на сучасному етапі. Об’єкт дослідження. Процес державного регулювання трансформаційних змін у системі охорони здоров’я України. Предмет дослідження. Механізми державного регулювання трансформаційними змінами у сфері охорони здоров’я.
State regulation of transformational changes in the health care system
Науковий керівник роботи: Вашев Олег Єгорович, кандидат медичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; державне регулювання; трансформаційні зміни; система охорони здоровʼя