Емоційна спрямованість молодих людей з різним критичним мисленням - Захарчук, А. О. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджувалася емоційна спрямованість молодих людей із різним рівнем критичного мислення. Групами досліджуваних стали особи, що за тестом на визначення розвитку рівня критичного мислення, отримали середні та високі результати.

The qualification work investigated the emotional orientation of young people with different levels of critical thinking. Individuals who obtained average and high results on the test to determine the level of development of critical thinking became the groups of subjects.
Emotional orientation of young people with different critical thinking
Керівник роботи: Зуєв Ігор Олександрович, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; критичне мислення; critical thinking; емоційна спрямованість; emotional orientation; диференціальні емоції; differential emotions; молодь; young