Визначення рангового коефщієнта кореляції - Пересадько, В.А.; Підсадній, С.Г. (My University, 2009)
У методичних вказівках викладено основні теоретичні поло-ження про кореляційний аналіз, обумовлено особливості і переду-мови визначення рангового коефіцієнта кореляції, наведено приклад виконання завдання і варіанти індивідуальних завдань Навчальне видання з курсу «Картографічний метод дослідження» укладене відповідно до навчальної програми курсу і розраховане для студентів природничих факультетів вищих нав-чальних закладів.