Адміністративний менеджмент : методичні рекомендації до самостійної роботи та дистанційного навчання здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» - Тєшева, Лариса Василівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів та дистанційного навчання з дисципліни «Адміністративний менеджмент» складено для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Надано основні теоретичні положення теорії адміністративного менеджменту, розкрита сутність та особливості впровадження системи адміністративного менеджменту у державному та приватному секторі. Посібник буде корисним здобувачам, викладачам закладу вищої освіти, керівникам підприємств та менеджерам з аміністративного управління.
Навчально-методичний посібник для самостійної роботи студентів та дистанційного навчання
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; методичні рекомендації; дистанційне навчання; самостійна робота; управління та адміністрування; менеджмен