Етика педагогічної діяльності : конспект лекцій для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (за спеціалізаціями) [Електронний ресурс] - Шемигон, Наталя Юріївна; Shemyhon, Natalia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Конспект лекцій з дисципліни «Етика педагогічної діяльності» висвітлює основні теоретичні питання щодо розвитку етичних засад педагогічної діяльності, системи моральних та особистісно професійних якостей педагога які мають визначати характер педагогічної діяльності. Кожна лекція містить перелік запитань для самоперевірки. Конспект призначений студентам, що навчаються за спеціальністю 015 «Професійна освіта» (за спеціалізаціями) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

The lecture notes on the discipline ‘Ethics of Pedagogical Activity’ cover the main theoretical issues of the development of ethical principles of pedagogical activity, the system of moral and personal professional qualities of a teacher that should determine the nature of pedagogical activity. Each lecture contains a list of questions for self-examination. The synopsis is intended for students studying in the speciality 015 ‘Vocational Education’ (by specialisations) of the first (bachelor's) level of higher education.
Ethics of pedagogical activity : lecture notes for students of the first (bachelor's) level of higher education of full-time and part-time forms of study in the specialty 015 "Professional education" (by specialization) [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати у локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; етика; мораль; норми; цінності педагогічної діяльності; етичні принципи; ethics; morality; norms; values of pedagogical activity; ethical principles