Соціального медіа маркетинг (SMM) як фактор розвитку іміджу організації - Іванюк, Маргарита Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання, пов’язані з особливостями використання соціальних мереж як ключового інструменту формування іміджу благодійних організацій у сучасному інформаційному середовищі. Проаналізовані критерії, що впливають на рівень довіри до гуманітарних організацій, особливості поведінки аудиторії, роль прозорості та регулярної комунікації для іміджевої стійкості.
Керівник: Лісений Євген Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; соціальні медіа маркетинг; імідж організації; благодійна організація; комунікаційна стратегія; SMM; цифрові комунікації; контент-стратегія