Особливості здійснення логістичних операцій у зовнішньоекономічній діяльності компаній - Малявін, Даниїл Едуардович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена дослідженню ролі логістичної галузі у сфері зовнішньоекономічної діяльності компаній в умовах глобалізації. У першому розділі розглядаються теоретичні засади дослідження міжнародної логістики та її функції у зовнішньоекономічній діяльності. У другому розділі зазначено роль міжнародної логістики у зовнішньоекономічній діяльності, застосування логістичних стратегій підприємств на закордонних ринках, особливості проведення логістичних операцій та перспективи розвитку. Ключові слова: зовнішньоекономічна діяльність, міжнародна логістика, логістичні операції.
Peculiarities of Logistics Operations in Foreign Economic Activities of Companies
Керівник роботи: Зайцева Анна Сергіївна. доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних економічних відносин та логістики ННІ «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; зовнішньоекономічна діяльність; foreign economic activity; міжнародна логістика; international logistics; логістичні операції; logistics operations