Тарифна ескалація як інструмент зовнішньоторговельної політики України - Каракуця, Нікіта Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення ролі тарифної ескалації в зовнішньоторговельній політиці України.
Метою кваліфікаційної роботи є визначення ролі тарифної ескалації в зовнішньоторговельній політиці України. Керівник : Григорова-Беренда Лариса Іванівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; тарифна ескалація в зовнішньоторговельній політиці; аналіз тарифної ескалації в зовнішньоторговельній політиці України; вплив тарифної ескалації на економіку України