Предметний світ поезії Василя Стуса : навчально-методичний посібник для студентів філологічного факультету - Савчук, Григорій Олегович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
Навчально-методичний посібник розрахований на студентів, які вивчають спецкурс «Предметний світ поезії Василя Стуса». Ця розробка знайомить із теорією і практикою вивчення візуальних образів у ліриці. Для підкріплення висловлених думок у посібнику містяться приклади аналізу предметного світу поезії. Видання розраховане передусім на філологів, але може бути корисним і для тих, хто цікавиться літературним доробком українських шістдесятників загалом.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Стус; лірика; шістдесятники; Stus; sixties; лирика