Інформатизація навчального процесу на заняттях з іноземної мови з використанням мультимедіа - Красюкова, М.М. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
с. 83 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Даний матеріал зі збірника, до якого увійшли матеріали, присвячені загальним проблемам навчання і контролю, теорії і методики викладання іноземних мов, питанням пов’язаним з дидактичними та психологічними аспектами навчання іноземних мов у ВНЗ та школі. Також висвітлюються професійна підготовка з іноземних мов та новітні освітні підходи. Розраховано на наукових працівників, аспірантів та студентів усіх спеціальностей.
Keywords: Навчальний процес; Заняття з іноземної мови; Мультимедіа; Інформаційні технології