Охорона рідкісних та зникаючих видів тварин та рослин на заповідних територіях у Харківській області - Токарський, В.А.; Атемасова, Т.А.; Горєлова, Л.М. (Харків : Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна, 2002)
Наведено характеристику основних заповідних територій Харківської області, де охороняються рідкісні та зникаючі види тварин та рослин. Призначається для студентів біологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, службовців районних державних адміністрацій та природоохоронних структур, громадських природоохоронних организацій.
Keywords: заповідні території Харківської області; рідкісні види тварин та рослин; зникаючі види тварин та рослин; природно-заповідний фонд Харківської області