Модернізація процесу викладання іноземної мови спеціального вжитку - Пономарьова, О.І.; Ковальова, А.В.; Пономарева, О.И.; Ковалева, А.В.; Ponomaryova, O.I.; Kovalyova, A.V. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2011)
У статті розглянуто методи та інноваційні підходи до викладання іноземної мови професійного спрямування та наведено практичні рекомендації до їх застосування.
Модернизация процесса преподавания иностранного языка для специальных целей
Modernization of Teaching Foreign Language for Special Purposes
Methods and innovative approaches towards teaching foreign language for special purposes are considered and practical recommendations of their usage are given in the article.
Keywords: інтерактивні методи; проблемний підхід; метод проектів; змішане навчання; інноваційні технології; интерактивные методы; проблемный подход; метод проектов; смешанное обучение; инновационные технологии; interactive methods; problem approach; project method; blended learning; innovative technologies