Сучасні методи мотивації персоналу IT-компаній - Крива, Катерина Тарасівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи магістра є теоретичне та практичне обґрунтування сучасні методи мотивації персоналу ІТ-компаній. Об’єктом дослідження є процеси пов’язані з мотивацією персоналу організації. Предметом дослідження є механізм системи мотивації персоналу ІТ-компаній.
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ТОВ «ЕПАМ СИСТЕМЗ»; мотиваційне забезпечення управління персоналу; програма розвитку кадрів у «ЕПАМ СИСТЕМЗ»; мотивація персоналу IT-компаній