Зміна поведінки покупців як чинник розвитку споживчих ринків (на прикладі Ірландії та України) - Нікуліна, Катерина Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Актуальність теми полягає у швидких змінах у споживчих вподобаннях, що спричиняють значний вплив на ринок. Мета кваліфікаційної роботи – на основі дослідження теоретичних засад та аналізу сучасного стану зміни поведінки покупців Ірландії та України визначити їх вплив на стан та перспективи розвитку споживчих ринків країн. Об’єкт дослідження – споживчі ринки Ірландії та України. Предмет дослідження – поведінка покупців як чинник розвитку споживчих ринків.
Changing consumer behavior as a factor in the development of consumer markets (using the example of Ireland and Ukraine)
Науковий керівник: Дідорчук Ірина Леонідівна, старший викладач закладу вищої освіти кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; споживчий ринок; consumer market; покупці; buyers; споживчий ринок Ірландії; Ireland consumer market; споживчий ринок України; consumer market of Ukraine