Героїні сучасності: Жінки-медики Каразінського університету - Байрамова, Каріна Іванівна; Bairamova, Karina (Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2025)
Медицина — це галузь, яка завжди була на передовій боротьби за здоров'я та життя людей. Протягом багатьох століть, саме наукові досягнення та новаторські підходи вчених змінювали хід історії і виводили людство на новий рівень розвитку. Вагомий внесок у розвиток медицини зробили й жінки, чия роль в науці часто залишалась поза увагою. Ця віртуальна виставка, створена для того, щоб підкреслити досягнення видатних жінок-вчених, які працюють у Каразинському університеті та здобули наукову репутацію в медичних галузях. Їхній внесок є незаперечним, і ми запрошуємо вас дізнатися більше про ці яскраві постаті.
На виставці представлені праці жінок-науковців медичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: MEDICINE; Медичний факультет Каразінського університету; Вчені Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна; Вчені-жінки; Викладачі Каразінського університету; Професори Каразинського університету