Управління рекламною діяльністю підприємства - Сухіна, Владислав Олегович; Sukhina, Vladyslav Olegovich (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Досліджено сутність поняття «рекламна діяльність підприємства» на підставі узагальнення сучасних наукових підходів. Досліджено процес управління рекламною діяльністю на підприємстві. Виокремлено та систематизовано методи оцінки ефективності рекламної діяльності на підприємстві. Розглянуто загальну характеристику діяльності ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд». Проведено аналіз рекламної діяльності ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд». Визначено та виокремлено напрями удосконалення рекламної діяльності ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд».

The essence of the concept of “enterprise advertising activity” was studied based on a synthesis of modern scientific approaches. The process of advertising activities management at the enterprise was examined. Methods for evaluating the effectiveness of advertising activities at the enterprise were identified and systematized. A general overview of the activities of “McDonald`s Ukraine Ltd” was provided. The advertising activities of ”McDonald's Ukraine Ltd” was analysed. Directions for improving the advertising activity of "McDonald’s Ukraine Ltd" were identified and substantiated.
Management of Advertising Activities of an Enterprise
Керівник: Третяк Вікторія Павлівна, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; рекламна діяльність; управління; удосконалення; advertising activity; management; improvement