Модель виявлення несправностей в пристроях IoT - Ісаєв, Владислав Сергійович; Isaiev, V. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
У ході виконання роботи отримано: створена та покращена модель прогнозування даних з сенсорів пристроїв ІоТ, отримані та покращені метрики програмної моделі.Головним напрямком використання є покращення технології ІоТ, довговічності приладів ІоТ та зниження вартості їх обслуговування.

In the course of the work, the following results were obtained: a model for forecasting data from sensors of IoT devices was created and improved, metrics of the software model were obtained and improved. The main direction of use is the improvement of IoT technology, the durability of IoT devices and the reduction of their maintenance costs.
Керівник: Бикова Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; модель виявлення похибок; машинне навчання; LSTM; глибоке навчання; метрики оцінки якості моделей; error detection model; machine learning; deep learning; model quality assessment metrics