Деякі суспільно-географічні проблеми функціонування електричного транспорту міста Харкова - Мазурова, А.В.; Вірченко, П.А. (My University, 2014)
Перевезення пасажирів у сучасному місті є важливим питанням ефективного функціонування мегаполісу. Збої у роботі міського пасажирського транспорту можуть паралізувати роботу підприємств, установ та організацій, уповільнити торгівельно-фінансові операції, погіршити функціонування інших сфер громадського життя міста тощо. Існування великих і крупних міст без пасажирського транспорту неможливе – адже і виникли вони головним чином завдяки розвитку громадського транспорту.
Регіон – 2013: стратегія оптимального розвитку: матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Харків, 7–8 листопада 2013 р. / Гол. ред. колегії В.С. Бакіров. – Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2013
Keywords: транспорт; транспортна система; електичний транспорт