Білоусько, Валентина ВолодимирівнаBilousko, V. V.2025-01-082023Білоусько, Валентина Володимирівна. Організаційно-проєктні рішення кафе чеської кухні на 30 посадкових місць у м. Харків : кваліфікаційна робота бакалавра : спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» : освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / В. В. Білоусько ; кер. Н. В. Гревцева. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023. – 50 с.https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/19564Керівник: Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)Роботу присвячено розробці організаційно-проєктних рішень кафе чеської кухні у м. Харків. Проаналізовано продукцію аналогічних кафе у м. Харків, вивчено асортимент страв чеської кухні та можливості їх виготовлення в Україні. На основі проведеного аналізу розроблено виробничу програму кафе, підібрано виробниче обладнання, розраховано площі приміщень, розроблено план закладу з розташуванням обладнання. Здійснено розрахунок економічної ефективності запропонованих рішень.The work is devoted to the development of organizational and project solutions for cafe of Czech cuisine in Kharkiv. The products of similar cafes in the city of Kharkiv were analyzed, the assortment of Czech dishes and the possibilities of their production in Ukraine were studied. Based on the analysis, the production program of the cafe was developed, the production equipment was selected, the area of the café’s premises was calculated, and the plan of the establishment with the location of the equipment was developed. The economic efficiency of the proposed solutions was calculated.ukSOCIAL SCIENCESкафе європейських кухонь у м. Харківкафе чеської кухніУкраїнапрогнозована кількість споживачівпрогнозована кількість реалізованої продукціїрозробка виробничої програми каферозрахунок площі виробничих приміщеньвизначення площі інших приміщень каферозрахунок кількості персоналурозрахунок основного фонду заробітної платипланування об’ємів реалізації продукціїпланування витратпланування основних результатів діяльності кафеОрганізаційно-проєктні рішення кафе чеської кухні на 30 посадкових місць у м. ХарківOrganizational and project solutions of a cafe of Czech cuisine for 30 seats in KharkivOther