Просування бренду готелю (на прикладі Comfort Hotel Copenhagen Airport) - Москалець, Анна Сергіївна; Moskalets, A. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Розглянуто теоретичні основи просування бренду, поняття бренду та брендування, його складових. Визначені актуальні засоби просування бренду у сучасному медійному просторі за допомогою цифрових технологій. В другому розділі проаналізована діяльність та надання готельних послуг компанією Strawberry Hotels, проаналізовані наявні бренди, стратегія управління мережами та готелями, визначено фінансові показники готелю та його потенціал до входження у топ-рейтинги. В третьому розділі обґрунтовані цифрові маркетингові технології для просування брендів та aктуальність програм лояльності та членства у готельних мережах.

The theoretical foundations of brand promotion, the concept of a brand and branding, its components. Current trends in brand promotion in the modern media space with the help of digital technologies are determined. In the second section, the activity and provision of hotel services by the Strawberry Hotels company is analyzed, the existing brands, the strategy of network and hotel management are analyzed, the hotel's financial indicators and its potential to enter the top ratings are determined. In the third section, digital marketing technologies for brand promotion and the relevance of loyalty and membership programs in hotel chains are substantiated.
Керівник: Миколенко Олена Петрівна, кандидат економічних наук, доцент доктор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бренд; брендинг; бренд роботодавця; готельні мережі; готельні послуги; соціальні медіа; brand; branding; employer brand; hotel chains; hotel services; social media