Прагматика иноязычного слова в русской речи - Смирнова, Т.Н. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
В статті розглядаються прагматичні функції українських слів в російськомовному політичному дискурсі. The article is dedicated to the aspect of Ukrainian words pragmatics in Russian political discourse.
Keywords: иноязычное слово; русская речь; язык; мова; майдан