Структура мотивації навчальної діяльності студентів - Кочарян, О.С.; Фролова, Є.В.; Павленко, В.М. (Нац. аерокосм. ун-т ім. М. Є. Жуковського «Харк. авіац. ін.-т», 2011)
Розглянуто класичні та сучасні підходи до мотивації навчальної діяльності, функціонування та види навчальних мотивів студентів вузів. Здійснено психосемантичний аналіз мотивації навчання студентів технічних і гуманітарних напрямів підготовки та надано рекомендації щодо організації навчальної, наукової та виховної роботи зі студентською молоддю. Для викладачів, студентів зі спеціальності «Психологія», кураторів академічних груп, співробітників психологічної служби вузів.
Keywords: мотивація; навчальна діяльність; студент; навчальна робота; наукова робота; виховна робота; педагогічна психологія