Європейська дипломатія у ХХІ столітті : матеріали науково-практичного круглого столу (21 грудня 2018 року) - (:unkn) unknown (My University, 2019)
До збірника матеріалів науково-практичного круглого столу увійшли тези доповідей науковців, практичних діячів, викладачів та студентів, які займаються проблематикою європейської дипломатії. Публікації присвячені викликам, які постали перед Європейською дипломатією у XXI столітті.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and conflict research; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and development research; дипломатичні відносини; дипломатичні відносини України; євроінтеграційні процеси; зовнішня політика України; виклики глобалізації; Турция и Европейский Союз; Туреччина та Європейський Союз; членство в ЄС; законодавство про національну безпеку України; концепт воєнної безпеки; конституювання загальнотеоретичного поняття сучасної держави; Віденська конвенція про дипломатичні зносини 1961 року; конституювання основних правових принципів; кримінально-виконавча політика Україні; концепція міжмор’я; європейське безпекове середовище; інститут військової дипломатії; статус біженців; санкції США проти Ірану; міжнародно-правові відносини; Василий Карлович Надлер (1840-1894); Василь Карлович Надлер (1840-1894); взаємини України та Сербії; культурна дипломатія України; воєнний стан; воєнна безпека держави; дипломатичні відносини України та ЄС; энергетическая дипломатия; «газовые взаимоотношения» между Россией и ЕС; енергетична дипломатія; «газові взаємини» між Росією та ЄС; миротворчість; міжнародна журналістика; суспільна дипломатія; імідж України; україно-угорські дипломатичні відносини; катування; міжнародна миротворча операція на Донбасі; цифрова дипломатія; цифровая дипломатия; українсько-польські відносини; спеціальні місії ЄС; народна дипломатія міста Харкова; дипломатия знаний; дипломатія знань; екологія; інтернет як інструмент публічної дипломатії; дипломатичні відносини між Україною та КНР