Європейська економічна інтеграція та напрями її розширення - Старостенко, Анна Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є визначення особливостей європейської економічної інтеграції та напрямків її розширення.
Керівник : Мірошниченко Тетяна Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; європейська економічна інтеграція; динаміка економічного розвитку України в умовах євроінтеграційного курсу; перспективи європейської економічної інтеграції України у сучасних умовах