Некос, А.Н.2011-06-162011-06-162010Некос A.H. Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції / A.H. Некос // Вiсник Харкiвського нацiонального унiверситету iм. В.Н. Каразiна. Сер.: Екологія. – 2010. – № 893, вип. 5. – С. 15 – 18https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/3466Вперше етапи досліджень якості рослинної продукції класифікуються відносно долучення географічної науки, яку зараз представляє трофогеографія, до вирішення проблеми, що досліджується. Виділено два етапи досліджень: догеографічний та географічний. Визначено результати досліджень на кожному етапі. The first stages of research regarding the classified appendix of geographical science, which now represents trofoheohrafiya to resolve the problem investigated. Distinguished two stages of research: doheohrafichnyy and geographical. Definition of research results at each stage. Впервые этапы исследований качества растительной продукции классифицируются относительно добавления географической науки, которую сейчас представляет трофогеография, к решению проблемы, исследуется. Выделены два этапа исследований: догеографичний и географический. Определены результаты исследований на каждом этапе.ukгеографічний етапдогеографічний етапякість продуктів харчування рослинного походженнярозумна діяльність людиниРозвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукціїArticle