Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції - Некос, А.Н. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2010)
Вперше етапи досліджень якості рослинної продукції класифікуються відносно долучення географічної науки, яку зараз представляє трофогеографія, до вирішення проблеми, що досліджується. Виділено два етапи досліджень: догеографічний та географічний. Визначено результати досліджень на кожному етапі. The first stages of research regarding the classified appendix of geographical science, which now represents trofoheohrafiya to resolve the problem investigated. Distinguished two stages of research: doheohrafichnyy and geographical. Definition of research results at each stage. Впервые этапы исследований качества растительной продукции классифицируются относительно добавления географической науки, которую сейчас представляет трофогеография, к решению проблемы, исследуется. Выделены два этапа исследований: догеографичний и географический. Определены результаты исследований на каждом этапе.
Keywords: географічний етап; догеографічний етап; якість продуктів харчування рослинного походження; розумна діяльність людини