Характеристика розселення населення Луганської області в контексті його впливу на територіальну організацію комплексу культури - Нємець, Л.М.; Моштакова, Н.В. (My University, 2008)
Обґрунтовано зв'язок між розселенням населення певної території та територіальною організацією комплексу культури. Проаналізовано розселення населення Луганської області в контексті його впливу на територіальну організацію комплексу культури. Зроблений порівняльний аналіз стану комплексу культури міської та сільської місцевості регіону
Keywords: комплекс культури; заклади культури