Гриби заповідників та національних природних парків Лівобережної України - Дудка, Ірина Олександрівна; Гелюта, Василий Петрович; Андріанова, Тетяна Володимирівна; Гайова, Віра Павлівна; Тихоненко, Юрій Якович; Придюк, Микола Павлович; Голубцова, Юлія Іванівна; Кривомаз, Юлія Іванівна; Джаган, Вероніка Володимирівна; Леонтьєв, Дмитро Вікторович; Акулов, Олександр Юрійович; Сивоконь, О.В. (Київ : Арістей, 2009)
Книга присвячена вивченню видової різноманітності мікобіоти природоохоронних об`єктів Лівобережної України. В результаті проведених досліджень встановлено, що гриби досліджених територій представлені 2183 видами. Наведено список видів грибів та асоційованих з ними організмів.
Keywords: гриби; fungi; заповідник; natural reserve; національний парк; national nature park; біорізноманіття; biodiversity