Сучасний стан та перспективи розвитку туризму в Великобританії (дипломна робота спеціаліста) - Лисенко, О.В. (My University, 2016)
Робота присвячена оцінці рівня розвитку і конкурентоспроможності туристичного бізнесу Великобританії.
Керівник: доц. Грицак Ю.П.
Keywords: Великобританія; туристична індустрія; рівень розвитку; конкурентоспроможність; дипломна робота