Початковий етап нового українського письменства в науково-критичному осмисленні - Борзенко, О.І. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2007)
В статье исследуется научно-критическое освещение проблемы формирования новой украинской литературы. In this article is studied the scientifically-critical reflection of the problem of new Ukrainian literature formation.
Keywords: українське письменство; нова українська література; Куліш; Котляревський